Bukott angyalok (Dominion) (2014) : 1. evad Teljes film online
  • Bukott angyalok (Dominion) (2014) : 1. evad online film

Jó hírünk van a fantasy-, horror-, sci-fi-sorozatok kedvelői számára, ugyanis végre hozzánk is megérkezett a Dominion című nagysikerű sorozat legelső évada. Külföldön egy csapásra közkedveltté és ismertté vált a történet, ami nem véletlen! A film ugyanis, a Scott Stewart által rendezett Légió című film televíziós feldolgozása, vagyis már jó előre borítékolható volt a sorozat sikere is. A Dominion című sorozat története szerint, a film eseményei az angyalok és az emberiség háborúját követő években játszódik. Az összecsapás után 25 évvel egy lázadó, ifjú katona tör előre a világ megmentésének rögös útján, amelyet mi, nézők is nyomon követhetünk, epizódról epizódra nézve. Már rögtön, az első részek nézése közben észre vehető az, hogy mennyire nagyon érdekes a film koncepciója. Az alaptörténet mellett ugyanis, találkozhatunk politikai cselszövésekkel, ármánykodásokkal, árulásokkal és persze nagy mennyiségű akcióval is. A történet egyik érdekessége az, ahogyan az angyalokat bemutatják a történetben. Kiderül ugyanis, hogy az alacsonyabb szintű angyalok sem különböznek olyan sok tekintetben tőlünk, emberektől. Ugyanúgy sírnak, szeretetre vágynak, és persze hatalmat akarnak, mint mi, emberek. A magasabb rendű angyalok esetében sincs ez másként, hiszen ők még szeretni is képesek, ahogyan az a történetből is kiderül. Van lelkiismeret-furdalások és dühöngeni is képesek, vagyis jellemileg nem igazán lehet elkülöníteni a két fajt egymástól. Ennek ellenére az emberek és az angyalok mégis erőteljesen egymásnak feszülnek, ami tulajdonképpen meg is adja a sorozat kulcspontját. A két külön faj harca igencsak érdekesre sikeredett, hiszen egyre több rajongója van a Dominionnak. A lebilincselő történetet neked is érdemes megismerned, szóval vágj bele bátran a Dominion című film epizódjainak megtekintésébe!
[fordítók: maraxush & Mor Tuadh]

Epizód ep3.Hivatalos ford.
Epizód ep5.Hivatalos ford.
Epizód ep8.Hivatalos ford.
Epizód ep3.Hivatalos-csatolt ford.
Epizód ep5.Hivatalos-csatolt ford.
Epizód EP7.
Epizód ep2.Hivatalos ford.
Epizód ep4
Epizód ep7.Hivatalos ford.
Epizód ep2.Hivatalos-csatolt ford.
Epizód ep4.Hivatalos ford.
Epizód EP6.
Epizód ep1.Hivatalos ford.
Epizód ep4.CC
Epizód ep6.Hivatalos ford.
Epizód ep1.(480p)Hivatalos-Csatolt ford.
Epizód EP8-Égetett felirattal (Hivatalos ford.)
Epizód 1
Epizód 2
Epizód 3
Epizód 4
Epizód 5
Epizód 6
Epizód 7
Epizód 8
Epizód 9
Epizód 10
Loading...

Bukott angyalok (Dominion) Trailer:

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Ez a funkci csak regisztrlt tagoknak rhet el.

×