Digimon (1999) : 1. evad Teljes film online
  • Digimon (1999) : 1. evad online film

Hét különböző gyerek (Tai, Matt, Sora, Izzy, Mimi, Joe és T.K.) egy nyári táborban részt vesznek, de ezt leszámítva szinte semmi nem köti össze őket. Hamarosan havazni kezd és megérkezik 7 úgynevezett digiváltoztató (digivice), s a gyerekek átjutnak az úgynevezett digivilágba, ahol mindegyikük mellé szegődik egy-egy beszélő digitális szörny (digital monster), vagy röviden digimon.

Sok gonosz szándékú szörnyet legyőznek az aprócska digimonok, akik mindeközben folyton átalakulnak és visszaalakulnak. Miután legyőzik a File-sziget sötét urát, Devimont, egy kedves öreg úr elmondja nekik, hogy ők a kiválasztottak, a digivégzetesek. (Digidestineds.) Az ő feladatuk digimonjaikkal megvédeni a digivilágot. Eközben meg kell találniuk a továbbfejlődéshez szükséges medálokat, és ráadásul nyolcadik digivégzetesre is rá kell bukkanniuk, akit igazából már ismernek is... A cselekmény egyre bonyolódik. Folyamatosan erősebb és gonoszabb ellenfelekkel találkoznak, miközben az egymásba fektetett bizalom is megbomolhat... Klasszikus, örökérvényű, izgalmas, sci-fi elemekkel vegyített harcos anime. Nem csak fiataloknak.

  • Adatlap feltöltve: 2018-01-01 | Év: 1999 | Nézettség: 365 Hossz: 23 perc | IMDB pont: 7.3| Vélemények: 0

    Kategória: Akció, Animáció, Kaland

Epizód 1
Epizód 2
Epizód 3
Epizód 4
Epizód 5
Epizód 6
Epizód 7
Epizód 8
Epizód 9
Epizód 10
Epizód 11
Epizód 12
Epizód 13
Epizód 14
Epizód 15
Epizód 16
Epizód 17
Epizód 18
Epizód 19
Epizód 20
Loading...

Digimon Trailer:

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Ez a funkci csak regisztrlt tagoknak rhet el.

×