Rossz csillagzat (2014) : 1. evad Teljes film online
  • Rossz csillagzat (2014) : 1. evad online film

Kedveled a romantikus filmeket, ám a sci-fi műfaját sem veted meg? Kedvenced a Rómeó és Júlia, ám már ezerszer láttad és lerágott csontnak tűnik a történet? Akkor azt javasoljuk, hogy vágj bele a Rossz csillagzat című sorozat első évadának megtekintésébe! A Rossz csillagzat ugyanis, egy olyan sci-fi, amely új oldalról közelíti meg az ismert Rómeó és Júlia sztorit. Egy sokkal érdekesebb és színesebb világba csöppenthetsz a sorozat által, így már csak ezért is érdemes belevágni az epizódok megtekintésébe. De miről is szól pontosan a film? A történet középpontjába egy lány és egy földönkívüli fiú áll. Az események ott kezdődnek el, hogy egy idegen űrhajó zuhan le egy kisvárosban. Abban a városban, ahol a 6 éves Emery is él. Az emberek nem tudják, hogy az űrhajóban érkező idegenek gonosz vagy békés szándékkal érkeztek-e, ám ez nem is számít, hiszen óriási csata tör ki az emberek és az idegenek között. Az emberek ugyanis, igába akarták hajtani a földönkívülieket, akiket új ellenfeleiknek tekintettek. A földönkívüliek, vagyis az atriánok közül, egy 6 éves földönkívüli kisfiúnak sikerül megszöknie. Ez a fiú Roman. Roman éppen Emeryék fészerében húzza meg magát, ahol a 6 éves kislány felfedezi az idegen fiút. Emery nem szól senkinek Romanről, sőt ételt és italt is visz neki, végül barátokká válnak. A két gyerek között igen rövid idő alatt, szoros barátság kötődik. A hatóság azonban hamarosan felfedezi Romant a fészerben és erőszakkal elhurcolják őt. A kislány azt hiszi, hogy barátját még akkor ki is végezték. Idő közben eltelt 10 év, és az idegenek még mindig a Földön tartózkodnak, ám ekkorra már nagyjából alkalmazkodtak a földi élet körülményeihez. Az atriánok egy elkülönített táborban élnek, amelyet Szektornak neveznek. Idővel, a földönkívüliek egy tizenéves csoportja lehetőséget kap arra, hogy középiskolába járhasson. Így kiderülhet ugyanis az, hogy valóban be tudnak-e illeszkedni az idegenek az emberek közé. Az iskolában, már az első napon összetalálkozik Emery és Roman, akik azonnal egymásra ismernek. A régi barátság ismét hamar felelevenedik, majd még szorosabbá válik kettejük között a kötelék. A szerelmesek kapcsolatát azonban sem a politikusok, sem pedig az emberek nem nézik jó szemmel, hiszen mindenki tele van előítéletekkel. Vajon mit tesz a szűk látókörű társadalom, a lány és a földönkívüli fiú kapcsolatát látván? A két fiatal közötti kapocs egyre erősebbé és veszélyesebbé válik, aminek senki sem tudja, hogy mi lesz a következménye. A Rossz csillagzat tehát, egy epikus Rómeó és Júlia történetet mutat be, modern köntösbe bújtatva.
 

  • Adatlap feltöltve: 2017-11-08 | Év: 2014 | Nézettség: 310 Hossz: 45 perc | IMDB pont: 7.8| Vélemények: 0

    Kategória: Romantikus, Sci-Fi, Sport

 
Epizód EP6-Égetett felirattal (Hivatalos ford.)
Epizód EP12.
Epizód E09
Epizód EP2.
Epizód ep8.Hivatalos ford.
Epizód E01
Epizód E12
Epizód EP3.
Epizód EP10.
Epizód E06
Epizód ep6.Hivatalos ford.
Epizód ep12.Hivatalos ford.
Epizód E08
Epizód ep2.Hivatalos ford.
Epizód EP7-Égetett felirattal (Hivatalos ford.)
Epizód EP1
Epizód ep12 WEB-dl
Epizód ep3.Hivatalos ford.
Epizód ep10.Hivatalos ford.
Epizód E04
Epizód EP5-Égetett felirattal (Hivatalos ford.)
Epizód EP11-Égetett felirattal (Hivatalos ford.)
Epizód ep9
Epizód ep1. Égetett, Hivf.
Epizód ep7. Égetett, hiv.f.
Epizód EP13.
Epizód E11
Epizód EP4-Égetett felirattal (Nem Hivatalos ford.)
Epizód EP9.
Epizód E03
Epizód ep5.Hivatalos ford.
Epizód EP11.
Epizód ep8
Epizód ep1.Hivatalos ford.
Epizód ep7.Hivatalos ford.
Epizód ep13.Hivatalos ford.-ÉVADZÁRÓ-
Epizód E10
Epizód EP2-Égetett felirattal (Hivatalos ford.)
Epizód ep9.Hivatalos ford.
Epizód E02
Epizód ep5.CC
Epizód ep11.Hivatalos ford.
Epizód E07
Epizód EP6.
Epizód ep12.Hivatalos.ford
Epizód ep10 WEB-dl
Epizód ep2. Égetett, hivf.
Epizód EP8-Égetett felirattal (Hivatalos ford.)
Epizód EP2
Epizód ep4.Hivatalos ford.
Epizód EP10-Égetett felirattal (Hivatalos ford.)
Epizód ep7
Epizód 1
Epizód 2
Epizód 3
Epizód 4
Epizód 5
Epizód 6
Epizód 7
Epizód 8
Epizód 9
Epizód 10
Epizód 11
Epizód 12
Loading...

Rossz csillagzat Trailer:

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Ez a funkci csak regisztrlt tagoknak rhet el.

×