Teen Wolf - Farkasbőrben (2014) : 4. evad Teljes film online
  • Teen Wolf - Farkasbőrben (2014) : 4. evad online film

A Teen Wolf- Farkasbőrben című sorozat alaptörténete Az ifjú farkasember című, 1985-ös filmen alapul. Főhőse egy átlagos középiskolás srác, Scott McCall, aki szeretnek kitűnni valamivel kortársai közül, ezért vagányságból csatlakozik egy éjszakai akcióhoz önkéntesként, melyet a helyi rendőrség szervez a közeli erdőbe. Scottot az erdei akció során megharapja egy vérfarkas, élete fenekestől felfordul, immár nem átlagos srác. Scott osztályába új lány érkezik, Allison Argent, aki azonnal megtetszik a fiúnak. Scott próbál normális életet élni, titkolni farkasemberi mivoltát. Egyetlen embernek árulja el titkát, legjobb barátjának, "Stiles" Stilinskinek, aki segítségére van a tetsi átváltozásoknál és az új problémák megoldásánál. A bonyodalom egyik csomója, Allison, aki ősi vérfarkasvadász családból származik. Scottnak akad vérfarkas segítője is, Derek Hale, aki bevezeti a nem mindennapi, természetfeletti élet rejtelmeibe és segít megtalálni az új identitást. A negyedi évad számos fordulatot hoz. Egyre fontosabbá válnak a nem természetfelettiek, azaz a halandók, akik sokszor nagyon megsínylik hozzátartozóik, barátaik vérfarkassá válását és a sok különös történést, amit a körülöttük élő vérfarkasok okoznak. Peter történetének végére végre sikerül pontot tenni, de nem tűnik el végleg a sorozatból, Derek nagy meglepetéseket fog okozni, Scott pedig végre kezd ráérezni erejére és elkezdte igazán bontogatni a szárnyait. Kirát sokkal jobban megismerhetjük, mint eddig, Argent pedig átkerül a Calaveras család mellé. A negyedik évad epizódjaiban megszokott szereplők között átrendeződik a viszony, sokan kikerülnek a képből, de nem örökre. A főbb karaktereket még viszontláthatjuk később is, sehol nem szakadt meg a szál.
 

Epizód ep6.Hivatalos ford.
Epizód EP12.
Epizód ep8.Hivatalos ford.
Epizód EP2.
Epizód ep10.Hivatalos ford.
Epizód EP5.
Epizód ep12.Hivatalos ford.-Évadzáró-
Epizód EP8.
Epizód ep2.Hivatalos ford.
Epizód EP9.
Epizód ep5.Hivatalos ford.
Epizód ep11.Égetett felirattal.(Hivatalos ford.)
Epizód ep7.Hivatalos ford.
Epizód ep9.Hivatalos ford.
Epizód ep2.(480p)Hivatalos-csatolt ford.
Epizód ep4.Hivatalos ford.
Epizód EP11.
Epizód EP7. Hivatalos ford.
Epizód ep9.Égetett felirattal.(Nem hivatalos ford.)
Epizód ep1.Hivatalos ford.
Epizód ep3.Hivatalos ford.
Epizód ep11.Hivatalos ford.
Epizód EP6.
Epizód ep12 Csatolt felirattal.(Hivatalos ford)
Epizód ep8.égetett felirattal.(Hivatalos ford.)
Epizód ep3.Hivatalos-csatolt ford.
Epizód EP10.
Epizód 1
Epizód 2
Epizód 3
Epizód 4
Epizód 5
Epizód 6
Epizód 7
Epizód 8
Epizód 9
Epizód 10
Epizód 11
Epizód 12
Loading...

Teen Wolf - Farkasbőrben Trailer:

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Ez a funkci csak regisztrlt tagoknak rhet el.

×