Valós halál (Altered Carbon) (2018) : 1. evad Teljes film online
  • Valós halál (Altered Carbon) (2018) : 1. evad online film
  • Valós halál (Altered Carbon) (2018) : 1. evad online kep 2
  • Valós halál (Altered Carbon) (2018) : 1. evad online kep 3
  • Valós halál (Altered Carbon) (2018) : 1. evad online kep 4
  • Valós halál (Altered Carbon) (2018) : 1. evad online kep 5
  • Valós halál (Altered Carbon) (2018) : 1. evad online kep 6
  • Valós halál (Altered Carbon) (2018) : 1. evad online kep 7

A 25. században az emberek tudata digitalizálva tárolódik a koponyaalapba épített tokba, és ha a test el is pusztulna, a tudat újraburkolható egy másik testbe. Csak ha a tudattok maga is megsemmisül, akkor következik be a Valós Halál.
A leggazdagabbak azonban még erre is fel vannak készülve. A tudattok tartalmáról rendszeresen biztonsági másolatot készítenek. De akkor miért lőné főbe magát egy olyan befolyásos ember, mint Laurens Bancroft? Miért akarna öngyilkosságot elkövetni valaki, ha tudja, hogy órákon belül újra életre keltik?
Takeshi Kovacs, egy elit katonai alakulat volt tagja most Laurens Bancroft megbízásából kezd nyomozni a rejtélyes öngyilkosság ügyében. Új testbe burkolva kell felgöngyölítenie a szálakat egy számára idegen világban, és hamarosan az egyre féktelenebbül pörgő események közepén találja magát. Veszélyes viszonyt kezd megbízója feleségével, ismeretlen személyek a legkegyetlenebb kínzásoknak vetik alá, profi bérgyilkosok törnek az életére, és talán már csak a Jimi Hendrix képében megjelenő mesterséges intelligenciában bízhat. Ahogy egyre tisztábban rajzolódik ki a titokzatos összeesküvés Takeshi Kovacs előtt, úgy nő az esélye annak, hogy az ügy végső megoldása előtt rá is a Valós Halál vár.
 2. évad berendelve. [Fordító: Mor Tuadh]

Epizód 1
Epizód 2
Epizód 3
Epizód 4
Epizód 5
Epizód 6
Epizód 8
Epizód 9
Epizód 10
Loading...

Valós halál (Altered Carbon) Trailer:

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Introvert képe
Hozszólás: 3
Ország: Magyarország

0 0 Introvert írta, ekkor: 2018-02-10 18:39

Megnéztem az első 2 részt ami feliratozva van és nagyon tetszett. Köszönöm :)0 0Ez a funkci csak regisztrlt tagoknak rhet el.

×