A bűn nyomában (2017)online film adatlapja
  • A bűn nyomában (2017) online film

Egy éve meggyilkolták a sikeres üzletembert és családját. Tanaka, az oknyomozó riporter a megoldatlan ügyben nyomoz. Miközben a barátokkal, ismerősökkel beszél, rájön, hogy a meggyilkolt házaspár nem volt olyan tökéletes, mint hitték. Tanaka nehéz időket él meg, miközben támogatni próbálja a húgát Mitszukót, akit nemrég letartóztattak, és fogdában tartják. Eközben az oknyomozó riporter beleveti magát egy sokkoló, kihűlt gyilkossági ügybe. Egy éve meggyilkoltak egy családot – a férj sikeres üzletember volt, szép feleséggel, elragadó gyerekkel –, és az ügy megoldatlan maradt. Tanaka meginterjúvolja a barátaikat és ismerőseiket. Ahogy a történetek láttán összeáll a kép, rájön, a család mégsem volt olyan tökéletes, ahogy hitték.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×