A médium (2010)online film adatlapja
  • A médium (2010) online film

Cho-In szemét édesanyja bekötözte és megtiltotta neki, hogy valaha is levegye. Kisgyermekként nem érti miért szükséges ez, de az édesanyja tudja…életeket menthet ezzel… Édesapja iszákos és elég agresszív. Egyik este amikor hazament, megverte Cho-In édesanyját. Hallva a hangokat vette a bátorságot és levette szemfedőjét, megmentve ezzel édesanyját apjától. Az apja öngyilkos lett, kitekerte a saját nyakát… azonban mindezt Cho-In, a kisgyermek irányítása alatt!!!! Cho-In szemei ugyanis különlegesek, bárkit az irányítása alá tud vonni, az nem emlékszik semmire, azt csinálja amit ő mondd neki!! Édesanyja megpróbálja megölni, ám nem jár sikerrel. Cho-In egyedül nő fel, felnőttként bankokat, cégeket rabol ki, úgy hogy mindenkit megbabonáz az erejével, így észrevétlen marad.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×