A szabadság ötven árnyalata (2018)online film adatlapja
  • A szabadság ötven árnyalata (2018) online film

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott. Az új rész 2018-ban szintén Valentin napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forgatókönyvet Niall Leonard írta James regénye alapján.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

enikok képe
Hozzászólás: 4
Ország:

0 0 enikok írta, ekkor: 2018-06-27 11:08

Ez az első rész, amit megnéztem, de enyhén szólva sem hozta meg a kedvem, hogy megnézzem a többi részt. A romantikus szál, gondolom ott folytatódott, ahol abbahagyták az előző részben, semmi újat nem raktak bele, maradt a játékszoba és az eszetlen költekezés. Az üldözős rész miatt álltam neki, de kb. egy zs kategóriás thrillerben is több izgalom van és még lehet, hogy a színészek is nagyobb átéléssel adják ott elő a történetet. 0 0

Don Quijote képe
Hozzászólás: 53
Ország:

0 0 Don Quijote írta, ekkor: 2018-04-07 20:56

DVD-Mozis hanggal szinkronos linkek beküldve..!!!0 0Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×