Aki bátor azé a mennyaszon (1995)online film adatlapja
  • Aki bátor azé a mennyaszon (1995) online film

Raj Malhotra (Shahrukh Khan) és Simran Singh  (Kajol) fiatal másodgenerációs brit indiaiak akik Londonban élnek.  Raj az egyetlen gyermeke a gazdag Dharamvir Malhotranak ( Anupam Kher ) aki túlzottan is kényezteti fiát.  
Simran az idősebb lánya egy kis bolt tulajdonosnak Chaudhry Baldev Singh ( Amrish Puri ) aki nagyon konzervatív és tipikus indiai férfi, akinek egyetlen álma, hogy egy napon vissza menjen a szülőhazájába.  Baldev nagyon büszke arra, hogy sikerült mindkét lányát a hagyományok szerint felnevelnie.
Simran élete hercegéről álmodozik,  egy idegenről aki majd jön és leveszi őt a lábáról és ő majd verseket ir neki.
Azonban egy levél jön Indiából  Baldev legjobb barátjától, hogy fiát Kuljeet ( Parmeet Sethi ) és Simrant össze kellene házasítani, hiszen gyermekkorukban már egymásnak szánták őket.
Simran egy kicsit aggódik mivel még sosem látta Kuljeet azelőtt, de beleegyezik, hogy feleségül megy hozzá,  hiszen tiszteletben tartja az apja akaratát.
Simran az eskuvo előtt szeretne elmenni a barátaival egy európai útra, és könyörög az apjának,  hogy engedje el  mivel ez az utolsó esély arra, hogy  világot lásson mielőtt férjhez megy egy teljesen idegen férfihez.
Annak ellenére, hogy az apja általában nagyon szigorú, mégis megenyhül, és lehetővé teszi számára az utazást, de csak azzal a feltétellel ha megigéri, hogy soha nem árulja el az apja bizalmát.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×