Andersen dowa ningyo-hime (1975)online film adatlapja
  • Andersen dowa ningyo-hime (1975) online film

Marina a kis hableány, (Ningyo Hime) 1975 színes, szinkronos japán rajzfilm kép Marina a tenger mélyén él édesapjával, nagymamájával és testvéreivel. Ő a legfiatalabb és a legszebb mindnyájuk közül. Legnagyobb vágya, hogy felúszhasson a felszínre, de mivel még nem töltötte be a 15-öt, így nem tarthat nénjeivel. Egy nap Ficánkával, a legjobb barátjával találnak egy hajóroncsot, aminek a mélyén egy embert formázó szoborra akadnak. Marina azonnal beleszeret ebbe a szoborba és egyre fokozódik benne a vágy a felszín felé. Az éjszaka folyamán Ficánkával a felszínre szöknek. Egy hajó jár arra, aminek a fedélzetén megpillantja az ifjút, akit a szobor formázott. Hirtelen nagy vihar támad, a hajó elsüllyed, de Marinának sikerül kimentenie a királyfit a tengerből és a partra vinnie. Marina hazatérte után megtartják a születésnapját, így már ő is csatlakozhatna a nővéreihez, de Marina nem éri be ennyivel. Nem tudja kiverni a fejéből a királyfit és szeretne ő is emberré válni, ígyhát elmegy a gonosz víziboszorkányhoz és tőle kér segítséget....

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×