Feleségem, a gengszter (2001)online film adatlapja
  • Feleségem, a gengszter (2001) online film

Kiszámíthatatlan, csapongó stílusú komédia-dráma-akciófilm. A történet egy női gengszterről szól, aki haldokló nővére kedvéért szeretne gyorsan megházasodni. A férfiakat viszont eléggé lenézi és egy kicsit undorodik is tőlük, ezért nem talál magának párt egykönnyen... Egy kedves, visszafogott, naiv férfi az, aki végül megkéri a kezét, de az együttélés nem nagyon megy nekik. Közben persze különböző gengszterügyek is folynak... Humoros, akciós, drámai és kifejezetten groteszk helyzetek követik egymás sűrűn. A film alighanem maga sem tudja eldönteni, hogy micsoda is ő igazából, és bár a stílusegyveleg sokszor jól sül el (ld. Sabu filmjei), ez esetben szerintem a dolog nem állt össze eggyé. Ráadásul a fő sztoriszál sem ad gerincet a filmnek, mert a rendező mintha mindig másra koncentrálna. Végül egy-két logikai ugrás, vagy következetlenség járul hozzá, hogy annyira nem egységesnek érződik a film. Ezektől eltekintve viszont kellemes darab, a színészek aranyosak, a főszereplő nő kifejezetten szexis, ugyanakkor nagyon ijesztő, és ez érdekesen hat. A fickóval pedig könnyű egyetérezni. 

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×