Feleségem, a gengszter 3 (2006)online film adatlapja
  • Feleségem, a gengszter 3 (2006) online film

Hongkongban két rivális triád csoport egy gyilkosság miatt háborút indít egymás ellen, a gyilkossággal pedig az egyik vezér lányát gyanúsítják. A vezér, hogy megóvja a lányt, elküldi Koreába, hogy ott rejtőzködjön, amíg nem nyugszanak le a kedélyek. A koreai kapcsolat vezetője a lány “őrzésével”, valamint felügyeletével Ki-chul-t, a kissé ütődött emberét bízza meg, aki persze eleinte nagy sértésnek veszi, hogy egy “ilyen” ügyet bíznak rá. Amikor rájön, hogy valójában egy nem is akármilyen külsővel rendelkező hölgyet kell istápolnia, már megváltozik a helyzet, azonban a félreértések és a bonyodalmak csak ez után következnek, köszönhetően többek között a rivális triádok által a lány keresésére indított alakulatnak, valamint a meglehetősen érdekes hozzáállású tolmácsnőnek.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×