Feleségemről mindent ? (2012)online film adatlapja
  • Feleségemről mindent ? (2012) online film
  • Feleségemről mindent ? (2012) online kep 2
  • Feleségemről mindent ? (2012) online kep 3

Hét év házasság után, Jung In még mindig, szexi, vonzó háziasszony, remekül főz, de örökös panaszkodásával, nyafogásával férje agyára megy. Doo Hyun a válást fontolgatja, de meg sem meri említeni, mert fél felesége félelmetes nyelvétől. Egy évre vidékre helyezteti magát, azt gondolván, hogy erre az időre szabad ember lesz. Persze Jung In meglepetést akar szerezni a férjének, és leköltözik hozzá a vidéki házba. Ott folytatódik minden, ahol abbahagyták. Doo Hyun végső elkeseredésében, felbéreli a szomszéd Casanovát, hogy csavarja el a felesége fejét. Közben Jung In dolgozni kezd a helyi rádiónál, ahol egyre sikeresebb lesz a műsora, és a Casanovával is egyre jobban megértik egymást. Doo Hyun dörzsöli a tenyerét. Ám kezdeti örömébe egy kis üröm vegyül, amikor felfedezi, hogy felesége a munkája és a szoknyapecér hatására kezd a hét évvel ezelőtti Jung In-ra hasonlítani, akit ő annyira szeretett.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×