Keresztül-kasul (1966)online film adatlapja
  • Keresztül-kasul (1966) online film

Eddie Chapman (Christopher Plummer) a hírhedt Gelignit banda fejeként a széfrobbantás királya Londonban. A sors iróniája, hogy a Jersey-szigeten nyaralva jut rendőrkézre. Azonban nem sokáig ül börtönben, kitör a II. világháború, és ő alkut ajánl a szigetre bevonuló náciknak. A német titkosszolgálat leghatékonyabb részlegének feje, Von Grunen ezredes (Yul Brynner) próbák sorának veti alá a brit mesterbűnözőt, hogy kiderítse, Eddie alkalmas-e a rá váró különleges küldetésre. Hősünknek nincs könnyű dolga, hiszen minden lépését figyeli a buldog természetű Steinhager ezredes (Gert Fröbe) és a szépséges Helga Lindström bárónő (Romy Schneider). Így aztán joggal merül fel a kérdés: a németek végeznek előbb a botcsinálta ügynökkel vagy az angolok?

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×