Nagyanyó kisasszony (2014)online film adatlapja
  • Nagyanyó kisasszony (2014) online film

A 70 éves Oh Mal-soon fiatalon megözvegyült, és nehéz körülmények között, egyedül nevelte fel a fiát, épp ezért nagyon büszke arra, hogy gerontológus professzor lett belőle. A szókimondó nő megkeseríti a menye életét, aki belebetegszik abba, hogy harsány anyósa a halleves elkészítésétől kezdve az unokák nevelésén át mindenbe beleszól. Amikor a nagyi véletlenül meghallja, hogy idősek otthonába akarják küldeni, az életkedvét is elveszíti. Betér egy fotóshoz, hogy a temetési szertartásához képet készíttessen magáról, és megmosolyogja, amikor azt ígérik neki, hogy húszévessé varázsolják. A műteremből kilépve azonban nagy meglepetés éri, mert valóban visszanyerte huszonéves énjét. Először kétségbeesik, aztán elhatározza, hogy valóra váltja gyerekkori álmát és énekesnő lesz. A fiúunokája zenekara pedig éppen szólistát keres.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Sie müssen angemeldet sein, um diese Funktion zu verwenden!

×