Napóleon (2002)online film adatlapja
  • Napóleon (2002) online film

A francia forradalom zűrzavaros éveiben az ifjú katona egyszerre találja meg az érvényesülést, és a szerelmet, Josephine személyében. Hadvezérként sikereket ér el, nevét a forradalom megmentőjeként emlegetik, a katonák és a francia nép mellette áll, akkor is, mikor feldúlva a köztársaság eszméit, államcsínyt hajt végre, magához ragadja a hatalmat, és maga a pápa koronázza császárrá. Egész Európa retteg a nevétől, övé a győzelem mind a csatákban, mind a nagyhatalmi politikában, ám hatalmát meggyengíti az orosz tél, és az európai uralkodók összefogása, hogy végül a Waterloo-i csata után száműzetésben kelljen leélnie életét, Szt. Ilona szigetén.

 

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

juditjgr10 képe
Hozzászólás: 6
Ország: Budapest

0 0 juditjgr10 írta, ekkor: 2018-04-19 16:33

Nagyon örülök, hogy végre magyarul is láthatom, de tudtommal 4 részes volt. Itt csak 3 részig vannak linkek. Hol a negyedik????0 0

szabi79 képe
Hozzászólás: 107
Ország: Magyarország

0 0 szabi79 írta 2018-04-21 00:54:

Szia :) A film úl linkekkel frissítve a 4. résszel is

0 0

juditjgr10 képe
Hozzászólás: 6
Ország: Budapest

0 0 juditjgr10 írta, ekkor: 2018-02-01 19:09

Kedves Mindenki!
Én ezt a filmet egyszer már láttam 4 részben, fent volt magyar szinkronnal a youtube-on. De akkor, balga módon, nem töltöttem le. Ez több éve volt. Azóta az első részt sikerült magyarul megszereznem, de a 2-4-ig csak franciául van meg. 
Rettenetesen örülnék, ha ezt a monumentális monstre filmet magyar szinkronnal itt végig tudnám nézni és esetleg le is tölthetném. Nagyon boldoggá tenne.
Szerintem nagyszerű alkotás. Rengeteg jó színészt mozgat és fantasztikusan jó az operatőri munka is. Nem tudom miért nem mutatták be nálunk moziban vagy vetítették TV-ben. Legalább is nincs egyikről sem tudomásom.
Ha lehetséges tegyék meg nekem ezt a szívességet, hogy elérhetővé teszik magyar szinkronnal. Létezik!

Üdvözletem: Jáger Judit0 0Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×