Rinko étterme (2010)online film adatlapja
  • Rinko étterme (2010) online film
  • Rinko étterme (2010) online kep 2

Ahogy befejezi a tanulmányait, Rinko elhagyja otthonát, különc anyját, és egy adag miso-val a nagymamájához költözik. Régi vágya, hogy éttermet nyisson, a nagyi ehhez a tervhez úgy járul hozzá, hogy átadja neki a főzőtudományát. Rengeteget dolgozik, szépen gyűlik a pénz az étteremre. Közben megismerkedik egy indiai fiúval, és már ketten álmodoznak tovább, amíg a srác le nem lép Rinko összes pénzével. Nem tehet mást, kénytelen hazaköltözni az anyjához, aki még különcebb, mint valaha, de legalább megengedi, hogy a lánya átalakítsa a fészert egy egy asztalos étteremmé. Étlap nincs, és naponta csak egy helyfoglalás lehetséges. Pár kérdés után, mindenkinek egyénre szabottan készíti el az ételét, ami úgy tűnik, varázserővel bír. Szerelmek szövődnek, elfeledett kapcsolatok újulnak meg általa, de van, aki a hosszú évek óta viselt gyászruhát veti le, miután megkóstolta a neki szánt ételt.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×