Shindo (2007)online film adatlapja
  • Shindo  (2007) online film
  • Shindo  (2007) online kep 2
  • Shindo  (2007) online kep 3

Uta, a 13 éves kissé szófukar leányzó egy csodagyerek. Profikat megszégyenítő tehetséggel tud zongorázni és hihetetlen érzéke van a kottaolvasáshoz. Apját, aki nagy művész volt, még gyermekkorában elveszítette, jelenleg anyjával él. Uta csak az apja zongoráján szeret játszani, de a régi házukat – ahol a zongora van – pénzügyi okok miatt elhagyták. Édesanyja nagyon félti a lányát, hihetetlen nagy becsben tartja tehetségét, óvja mindentől. Uta-t viszont ez nem igazán érdekli, mindig ellóg a zongora órákról, kerüli az embereket, szeret egyedül lenni. Megismerkedik a 19 éves Who-val, aki szintén zongorázik. Who próbálja a legjobbat kihozni magából, éjszakákon át csak gyakorol – azt se bánja ha a szomszéd egy baseball ütővel rohan felé – de valahogy sosem tud bizonyítani. Kettejük barátsága igen érdekesnek ígérkezik…

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Sie müssen angemeldet sein, um diese Funktion zu verwenden!

×