Száguldás (1994)online film adatlapja
  • Száguldás (1994) online film

Két fiatal barát elhatározza, hogy nyaralásuk alatt átutazzák szülőföldjüket, "Bohémiát", mint szabadságvágyó amerikai ideáljaik. Különös körülmények között ismerkednek össze egy menekülésben lévő, gyönyörű lánnyal. Érte még arra is képesek, hogy kiraboljanak egy bankot, sőt... A játék, a könnyű kaland, a közép-európai road-movie lassan beletorkollik egy másik játékba, abba, amit férfiak és nők emberemlékezet óta játszanak egymással. A "Száguldás" egyszerű, szeretni való történet, amihez a festői cseh táj adja a hátteret. A film a még csupán harmincöt esztendős, de immár Oscar-díjas (Kolja) rendező harmadik filmje, amely több mint kettőszázezer nézőt vonzott a cseh mozikba, annak ellenére, hogy igen alacsony költségvetésből, mindössze egymillió koronából készült.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×