Szeminaristák (2004)online film adatlapja
  • Szeminaristák (2004) online film

Kyu Shik (Kwon Sang Wo) ifjú és ártatlan papnövendékként érkezik büntetésből egy vidéki plébániára. A szemináriumi elzártság után az élet „áldása” komoly megpróbáltatások elé állítja az ártatlanságát féltő fiatalembert. Az „áldásnak” pedig neve is van, ő Bong Hee (Ha Ji Min), a plébános úr fiatal unokahúga. Személyében Kyu Shik először a poklot járja meg, hogy később valami sokkal édesebbre találjon.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

szegenylegeny képe
Hozzászólás: 26
Ország:

0 0 szegenylegeny írta, ekkor: 2018-02-11 11:22

A filmet 2005-ben mutatták be, a három vezető szerepet az akkor pályája kezdetén levő Kwon Sang-woo (권상우), Ha Ji-won (하지원) és Kim In-kwon (김인권) alakította.

Azóta mindhárman népszerűek lettek és szép sikereket értek el. Talán más is szívesen látja őket több mint tíz évnél fiatalabb korukban.
A „Szeminaristák” egy kellemes, szórakoztató vígjáték, de boncolgat egy komoly témát, mégpedig a katolikus egyház által még meg nem oldott problémát, a cölibátus kérdését.0 0Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×