Vulkán (2007)online film adatlapja
  • Vulkán (2007) online film


Bala Govind Goud (Allu Arjun) program rendező a MAA TV-ben, aki mindig az igazságért harcol, és emiatt rendszeresen bajba kerül.  Az egyik ilyen incidensnél megment egy férfit (Raja Ravindra) az erőszakos bűnözőtől Murugan-tól (Subbaraju),  majd úgy megveri hogy kórházba kerül. Murugan apja a hírhedt csempész Tambi Durai (Pradeep Rawat) bosszút forral Bala ellen, ezért a TV stáb elküldi őt Kulu Manali-ba, hogy készítsen egy utifilmet.  Bala ott találkozik Vaishali-val (Hansika Motwani) aki egy asharamban él a hegyek között. Bala első látásra szerelmes lesz Vaishaliba, aki kezdetben vissza utasitó és félénk de később viszonozza a szerelmét. Az ashram főnöknője (Ramaprabha) látja, hogy a két fiatal mennyire szereti egymást így megengedi,  hogy a lány elmenjen vele.  Azonban mielőtt a fiatal pár visszatérhetne Hyderabad-ba,  hogy házasságot kössenek, egy banda elrabolja Vaishalit.  Bala visszatér Hyderabad-ba és úgy gondolja, hogy Tambi Durai raboltatta el a lányt bosszúból. Bala találkozik azzal a férfival akit megmentett annak idején Murugan karmai közül, majd kiderül, hogy Vaishali szüleit Tambi Durai gyilkolta meg a lányuk szeme láttára, mert szerette volna megkaparintani a vagyonukat. Vaishali ezért volt kénytelen elszökni előle Kulu Manali-ba,  mivel akarata ellenére Muruganhoz akarták adni feleségül.  Bala mindent elkövet,  hogy kiszabadítsa Vaishalit Tambi Durai házából, ahol már a kényszer esküvőre készülődnek .......

  • Adatlap feltöltve: 2018-04-15 | Év: 2007 | Nézettség: 301 Hossz: 148 perc | IMDB pont: 6.1| Vélemények: 0

    Kategória: Akció, Dráma, Krimi

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×