A Bura alatt (2014) : 2. evad online film adatlapja
  • A Bura alatt (2014) : 2. evad online film

Jó hírünk van A Bura alatt című misztikus sorozat kedvelői számára, ugyanis végre hozzánk is megérkezett a várva várt második évad a legújabb epizódokkal. Az izgalmas és rejtélyes film már az első részekkel megbabonázta a nézőket, úgy külföldön, mint ahogyan hazánkban is. Ez nem meglepő, hiszen a sorozat sikerére már jó előre számítani lehetett, mivel a film, a szintén hatalmas sikernek örvendő Stephen King regényen alapul. A Bura alatt című sorozat története egy tipikus kis amerikai városkában zajlik. Egy átlagos, nyugalmasnak induló nap reggelén azonban, a városban élő emberek élete egy csapásra megváltozott. Egy különös, rejtélyes jelenségre ébredtek az emberek, mégpedig arra, hogy egy láthatatlan Bura ereszkedett a város fölé. A várost ezzel a Bura teljesen elzárta a külvilágtól, onnan se ki, sem pedig be nem léphetett senki és semmi. A pánik rögtön eluralkodott az embereken, ám még csak nem is sejthették, hogy milyen megpróbáltatások várnak rájuk az elkövetkező hetekben, hónapokban. Az elszigetelődés, a bezártság az emberek legrosszabb tulajdonságait is felszínre hozzák, amelynek következményei beláthatatlanok lesznek. A Burát sem kívülről, sem pedig belülről nem sikerül elpusztítania az embereknek, így hát nincs más választása a lakóknak, mint az, hogy felkutassák a rejtélyes jelenség hátterében álló okokat és azt, hogy honnan is ered pontosan a Bura. Vajon milyen célja van a leereszkedett Burának? Sikerül-e kijutnia a városból az embereknek? Vajon túlélik-e a városban kialakuló, belső viszályok okozta harcot? Egy biztos, a Bura alatt cseppet sem nevezhető unalmas sorozatnak, hiszen minden egyes epizódban rejtélyek és izgalmas események sorozatával találhatjuk szembe magunkat. A második évad pedig, talán választ adhat végre arra a kérdésre, hogy milyen okból ereszkedett a Bura pont eme kicsiny város fölé, így már csak emiatt is megéri belevágni a legújabb epizódokmegtekintésébe!

[Fordítók: Cassone & szuladam]

  • Adatlap feltöltve: 2017-11-14 | Év: 2014 | Nézettség: 1183 Hossz: 45 perc | IMDB pont: 7.2| Vélemények: 0

    Kategória: Dráma, MIsztikus, Thriller

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Ez a funkci csak regisztrlt tagoknak rhet el.

×