Föld 2 (1994) : 1. evad online film adatlapja
  • Föld 2 (1994) : 1. evad online film

2192-ben az emberiség nagy része elmenekült a Földről és egy a Föld körül keringő nagy űrállomáson él. Csak kevés ember maradt a Föld felszínén, mert az lakhatatlanná vált. A milliárdos Devon Adair nyolc éves fia, Ulysses egy ritka, halálos kimenetelű betegségben, úgynevezett A-szindrómában szenved. Ez egy olyan betegség, amelyet sem a kormány, sem az orvosi közösség nem ismert fel. A feltevések szerint a betegség oka, hogy a gyermekek hiányolják a Föld-szerű környezetet. A legtöbb gyermek, aki ezzel a betegséggel születik, nem éli túl a kilencéves kort. Devon kétségbeesésében, hogy megmentse fiát, egy csoportot szervez, hogy egy a Földtől 22 fényévnyire levő bolygón teremtsen élhető környezetet fia és más hasonló sorsú gyermekek számára. A bolygó esetleges kolonizációját a kormány ellenzi, ezért egy titkosügynököt építenek be a kolóniába. Egy órával Adair csoportjának indulása előtt bomba robban, majd kiderül, hogy a bombát a Tanács "küldte", hogy megakadályozza a hajó indulását. Huszonkét évvel később a hajó megérkezik G889 nevű bolygóra, de a hajó lezuhan, így az eredeti tervtől eltérően a bolygó ellentétes oldalára érkeznek. Devon és csoportja szétszóródnak a bolygón és a felszerelésük nagy része is odavész.

  • Adatlap feltöltve: 2017-11-15 | Év: 1994 | Nézettség: 594 Hossz: 60 perc | IMDB pont: 6.9| Vélemények: 0

    Kategória: Kaland, Sci-Fi

Ehhez a sorzathoz még nincs link.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×