Freezing (2011) : 1. evad online film adatlapja
  • Freezing (2011) : 1. evad online film

Az emberiség a kihalás szélén áll, melynek hátterében a más dimenzióból származó lények, az úgynevezett "Nova"-k állnak.A Nyugat Genetics az a hely, ahol a "Nova"-k ellen lányokat képeznek ki, az úgynevezett "Pandorákat". A Pandorák annál erősebbek, minél több Stigma található a testükben (hátukon), átlagosan a Pandorákon kb. 4-6 darab ilyen található. Minden lánynak, mikor másodévesek lesznek, választaniuk kell egy bizonyos "Korlátozónak" (Limiter) nevezett fiút, akinek meg kell keresztelkednie a lánnyal, ami által képesek lesznek egy bizonyos "Erienbar Hálózat" (megosztják érzelmeiket) létrehozására, ami által a "Nova"-k fagyasztó mezejét képesek megszüntetni és sajátot létrehozni, amiben a Pandora szabadon mozoghat. Főszereplőnk Aoi Kazuya, akinek a nővére meghalt a "Nova"-k elleni harcban. 4 évvel a nővére halála után Kazuya beiratkozik az Akadémiára, ahol első nap összetalálkozik a másodévesek legjobbjával, Satellizer L. Brigitte-tel, más néven az "Érinthetetlen Királynővel". Kazuya hirtelen a nővérét pillantja meg a lányban, és átöleli, ami miatt a lány elveszti a Karnevált (egy verseny, ami alapján eldöntik, ki a legerősebb az évfolyamokon, évente csak egyszer rendezik meg). Amikor Kazuya meghallja, hogy Satellizer-senpai miatta vesztett, akkor bocsánatot akar kérni, ami még több gondot okoz neki, de Brigitte idővel egyre közelebb engedi a fiút, és egyre jobban összebarátkoznak. Vagy ez mélyebb lesz annál? Az majd kiderül a végén...

Ehhez a sorzathoz még nincs link.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Ez a funkci csak regisztrlt tagoknak rhet el.

×