Gyönyörű örökség (2009) : 1. evad online film adatlapja
  • Gyönyörű örökség (2009) : 1. evad online film
  • Gyönyörű örökség (2009) : 1. evad online kep 2
  • Gyönyörű örökség (2009) : 1. evad online kep 3
  • Gyönyörű örökség (2009) : 1. evad online kep 4
  • Gyönyörű örökség (2009) : 1. evad online kep 5

Go Eun Sung New York-ban tanult, de visszatért Dél-Koreába édesapjához és öccséhez, az autista Eun Woo-hoz, aki zenét tanul. Sun Woo Hwan, aki szintén New York-ban tanult nagyanyja akarata miatt kénytelen volt hazatérni Koreába, hogy megtanulja irányítani Jang Sook Ja élelmiszeripari vállalatát, mint a vállalat örököse. Eun Sung és Hwan egymást nem ismerve véletlenül kicserélték táskáikat, ami később számos félreértést okozott kettejük között. Eun Sung apjának, Go Pyung Joong-nak eközben küzdelmet kellett vívnia vége fennmaradásáért, amely végül csődbe ment. Hogy családja sorsát mentse, halottnak tettette magát, hogy a biztosítási pénzből családja nyugodt körülmények között élhessen tovább, arra azonban nem számított, hogy a gonosz felesége, Baek Sung Hee és annak lánya Yoo Seung Mi eltitkolják a biztosítást Eun Sung és öccse elől és kiteszik őket az utcára. Eun Sung folyamatos küzdelmet vív öccse és saját életéért, azonban mostoha anyja közbenjárására Eun Woo és Eun Sung elszakadnak egymástól. Eun Sung szinte beleőrül öccse elvesztésébe, ezért folyamatosan keresi őt, eközben pedig dolgozik, hogy megteremtse számukra a megfelelő életet. Mindeközben Hwan mérhetetlen csalódást okoz nagyanyjának a munkához való lusta és érdektelen hozzáállásával. Hogy átgondolja a vég sorsát álruhába bújva járja az utcákat, ahol találkozik a szegény, ám annál szorgosabb és jószívű Eun Sunggal. A lány kedvessége, szorgalma és segítőkészsége arról győzi meg Jang Sook Ja-t, hogy Eun Sung lenne az ideális örököse a vállalatának, ezért örököseként Eun Sung-ot nevezi meg. Ez azonban azzal jár, hogy Hwan és családja nincstelen marad. Hogy megkaphassa örökségét Hwan úgy dönt, hogy meggyőzi nagyanyját az alkalmasságáról, s ezzel megkezdődik a harc az örökségért...

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×