Hitler emberei: Bormann - Az árnyékember (2008) : 1. evad online film adatlapja
  • Hitler emberei: Bormann - Az árnyékember (2008) : 1. evad online film

Számos ​jel szerint Martin Bormann, Hitler helyettese nem esett el az ostromlott városban, hanem sikeresen kijutott onnan, és később Dél-Amerikába költözött. Valóban látták-e őt olaszországi kolostorokban, Spanyolországban, Egyiptomban, később pedig Buenos Airesben, aztán Paraguayban? Harminc-egynéhány évesen már szinte naponta beszélhet Hitlerrel, egyenrangú a náci alvezérekkel, és amikor eljön az idő, hogy zsidókat, szlávokat és másokat kell irtani, alapos terveket készít. Sok százezer vagy akár millió ember elpusztítása szárad a lelkén. Wilhelm Canaris két világháborúban vett részt. Tengerész, hadifogoly, kém és felderítő. Fogoly Dél-Amerikában, az Andokon át menekül. Tengeralattjárót vezet az óceánon, három földrészen szerez híreket. Később Hitler katonai kémszolgálatának, az Abwehrnek vezetője, és kiépíti a világ legjobb hírszerző szervezetét. Heinrich Himmler találtra ki az SS-t és építette fel a náci Németország hatalmas biztonsági-, rendőrségi- és besúgó-gépezetét. Később pedig megszervezte a fegyveres SS-hadosztályokat, amelyek Európa-szerte rémületet keltettek kegyetlenségükkel............

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×