Kampfer (2009) : 1. evad online film adatlapja
  • Kampfer (2009) : 1. evad online film

Az anime először regényként látott napvilágot 2006-ban, és már túl van a 13. köteten. A készítője Tsukiji Toshihiko, aki korábban a Maburaho mangájának az írója volt. A regény után 2008-ban megjelent egy manga adaptáció is, amit Tachibana Yuu rajzolt, egy akkor még elég friss alkotó. A manga még jelenleg is tart, és már több, mint 3 kötetet adtak ki. Ezek után 2009-ben került sor a következő adaptációra, egy 12 részes anime sorozatra, melyet a Nomad stúdió készít (híresebb művei: Rozen Maiden, Sola, Yozakura Quartet). Történetünk főszereplője Senou Natsuru, egy átlagosnak mondható fiú egészen addig, míg egyik reggel lányként nem ébred. Még ha ez nem is lenne elég, a szobájában lévő plüss elkezd beszélni. Kiderül, hogy a plüss egy Hírnök, akiket a Közvetítők küldtek a mennyből, mivel Natsurut Kämpfernek választották. A Kämpferek olyan emberek, akiknek a közvetítők különleges képességeket adtak, hogy más Kämpferek ellen harcoljanak. És kizárólag csak lányok lehetnek Kämpferek, ezért mikor egy ellenséges Kämpfer megjelenik, Natsuru karkötője elkezd ragyogni, és átváltozik. Minden Kämpfer harcossá válásakor kap egy karkötőt, amit a Szerződés Karkötőjének hívnak. Ez a karkötő 2 féle színű lehet: kék vagy vörös. Akik egy színbe tartoznak, azok szövetségesek, és a másik csoportba tartozókat kell legyőzniük, mellesleg Natsurunak kék színű a karkötője. Ahogy már említettem, minden Kämpfer valamilyen különleges képességgel rendelkezik, ezeket 3 nagy csoportba lehet osztani: Zauber: ez egyenlő a varázslattal, Natsurunak is ilyen típusú képessége van.Gewehr: ebbe a típusba tartoznak a lőfegyverek, Natsuru egyik szövetségesének (Akane) is ilyen típusú ereje van.Schwert: ezek a fegyverek. A vörös oldalon, Shizukunak is ilyen típusú képessége van.  

Ehhez a sorzathoz még nincs link.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Ez a funkci csak regisztrlt tagoknak rhet el.

×