Londoni rémtörténetek (2014) : 1. evad online film adatlapja
  • Londoni rémtörténetek (2014) : 1. evad online film

A Penny Dreadful története új köntösben, a viktoriánus London legsötétebb bugyraiban tárja elő a horror nagyjainak eredettörténeteit. Már sokszor láthattuk ezeket a hősöket külön-külön filmekben, vagy sorozatokban, akár olvashattunk is róluk, de most egy különleges alkotás keretében, Sir Malcolm Murray (Timothy Dalton) az eltűnt lánya, Mina után nyomoz, és ezért merül le az alvilágon túli berkekbe. De mindezt nem egyedül teszi, mert a viszontagságos körülmények ellenére elszánt segítői is akadnak: Vanessa Ives (Eva Green), aki boszorkányos, félelmet nem ismerő képességeivel áll mellette, illetve szolgálója, Sembene (Danny Sapani). Ők kérik fel egy éjjeli vadászat alkalmára pisztolyhősnek az amerikai Ethan Chandlert (Josh Hartnett), aki eddig színészként vidéki műsorokban kápráztatta el pisztolyforgatásával és ügyességével a könséget. Olyan figurák elevenednek meg a sorozatban, mint a fiatal Dr. Frankenstein, Dorian Gray, a Dracula regények hírhedt karakterei, vagyis a klasszikus irodalom legnépszerűbb félelmet keltő alakjai lépnek újból a nézők elé egy átgondolt, de hátborzongató történetben, ami tényleg mozgalmas és ijesztő elemekkel tarkított. Ethan első, úgymond bevetése után ismerhetjük meg az ifjú Frankensteint (Harry Treadaway), akire Sir Malcolmnak azért van szüksége, mert ő kifejezetten jártas az anatómiában és az orvostudomány különleges ágaiban és nem ijed meg a saját árnyékától. A Showtime egy nagyon ígéretes projekttel rukkolt elő, amihez remek színészeket sikerült megnyerniük, és a végeredmény egy félelmetesen jó produkció lett, aminek a látványvilága és megvalósítása is hajmeresztőek lettek. Ráadásul nemcsak egy vérfagyasztó történettel indított a sorozat, hanem tele volt künlegeséggel, misztikummal, első látásra megmagyarázhatatlan dolgokkal és ebből az első alkalommal csak parányi ízelítőt kaptunk, mert a premier után, ezek mind csőstül jönnek a Penny Dreadful-ban. Juan Antonio Bayona (The Orphanage, The Impossible) rendezésében, John Logan (Gladiator, Skyfall) forgatókönyve, illetve Sam Mendes (Skyfall) produceri munkája nyomán, egy olyan horrort kaptunk, ami nagy valószínűséggel hétről-hétre nagy érdeklődésre számíthat. (idézet: sorozatplanet)
A sorozat valós érkezése: május 11-től lesz, de kikeveredett az 1. rész a netre.
[Az idő előtt kikerült 1. rész hivatalos fordítását vasárnap délutánig J1GG4 & Mark elkészíti, majd ezt követően hétről hétre, mindösszesen 12 részt.]

  • Adatlap feltöltve: 2017-11-11 | Év: 2014 | Nézettség: 1047 Hossz: 55 perc | IMDB pont: 8.7| Vélemények: 0

    Kategória: Dráma, Horror

Ehhez a sorzathoz még nincs link.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×