Sadamitsu a Pusztító (2001) : 1. evad online film adatlapja
  • Sadamitsu a Pusztító (2001) : 1. evad online film

A történet főhőse Cubaki Szadamicu, a fiatal vagány, helyi keménylegény, a Holttest Banda nevű, gimnazista bunyósokból álló csapat vezetője. Az életében mindennapos a csetepaté, bandájával együtt megszokta, hogy aki nem tetszik nekik, azt alaposan elverik. Mindez természetesen nem tetszik az iskola csinos, vörös hajú doktornőjének, de hiába próbál hatni a fiúkat. Egy délután azonban egy másik, párhuzamosan zajló párbajra figyelnek fel, amiben két robotszerű lény küzd egymással, s úgy tűnik mindketten elpusztulnak. Ám a látszat csal – egyikük nagyon is életben van. A másik is hagy valamit maga után, egy intelligens sisakot, Roncsot, amit Szadamicu felvéve egy páncélt ölthet magára. Az élete ettől kezdve gyökeresen megváltozik, ugyanis a Földre érkező, „száműzötteknek” (rukeitai)nevezett idegenek begyűjtésének feladata hárul rá.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×