Teen Wolf - Farkasbőrben (2014) : 4. evad online film adatlapja
  • Teen Wolf - Farkasbőrben (2014) : 4. evad online film

A Teen Wolf- Farkasbőrben című sorozat alaptörténete Az ifjú farkasember című, 1985-ös filmen alapul. Főhőse egy átlagos középiskolás srác, Scott McCall, aki szeretnek kitűnni valamivel kortársai közül, ezért vagányságból csatlakozik egy éjszakai akcióhoz önkéntesként, melyet a helyi rendőrség szervez a közeli erdőbe. Scottot az erdei akció során megharapja egy vérfarkas, élete fenekestől felfordul, immár nem átlagos srác. Scott osztályába új lány érkezik, Allison Argent, aki azonnal megtetszik a fiúnak. Scott próbál normális életet élni, titkolni farkasemberi mivoltát. Egyetlen embernek árulja el titkát, legjobb barátjának, "Stiles" Stilinskinek, aki segítségére van a tetsi átváltozásoknál és az új problémák megoldásánál. A bonyodalom egyik csomója, Allison, aki ősi vérfarkasvadász családból származik. Scottnak akad vérfarkas segítője is, Derek Hale, aki bevezeti a nem mindennapi, természetfeletti élet rejtelmeibe és segít megtalálni az új identitást. A negyedi évad számos fordulatot hoz. Egyre fontosabbá válnak a nem természetfelettiek, azaz a halandók, akik sokszor nagyon megsínylik hozzátartozóik, barátaik vérfarkassá válását és a sok különös történést, amit a körülöttük élő vérfarkasok okoznak. Peter történetének végére végre sikerül pontot tenni, de nem tűnik el végleg a sorozatból, Derek nagy meglepetéseket fog okozni, Scott pedig végre kezd ráérezni erejére és elkezdte igazán bontogatni a szárnyait. Kirát sokkal jobban megismerhetjük, mint eddig, Argent pedig átkerül a Calaveras család mellé. A negyedik évad epizódjaiban megszokott szereplők között átrendeződik a viszony, sokan kikerülnek a képből, de nem örökre. A főbb karaktereket még viszontláthatjuk később is, sehol nem szakadt meg a szál.
 

Hogy tetszett a film? Vélemény írása:

Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×